KWA is onafhankelijk en persoonlijk betrokken adviesbureau. Wij zijn  internationaal actief en hebben verschillende samenwerkingverbanden met verschillende andere onafhankelijke advies- en projectmanagementbureaus wereldwijd. Kern van de organisatie is een hecht team van ervaren adviseurs. Hierin zijn kennis, inzicht, veel praktische ervaring en kwaliteitsbewuste ideeën samengevoegd.

Filosofie & Werkwijze

KWA heeft vanaf haar oprichting één motto, zijnde haar filosofie: “ Doe alleen datgene waar je zelf goed in bent”. Dit uit zich in alles, van de interne organisatie tot de zorg voor onze klanten en onze eigen maatschappelijke betrokkenheid. Onze stelling is dat ook onze klanten moeten kunnen doen waar ze goed in zijn, wij nemen datgene over waar wij goed in zijn. Wij werken op basis van continuïteit, structureel en gedreven. Deze filosofie is al jaren hetzelfde.

Onze Medewerkers

Onze medewerkers doen waar ze goed in zijn, vandaar dat iedereen een eigen aandachtsgebied heeft, van chemische procestechnologie tot maatschappelijk betrokken ondernenem, wij ondersteunen u graag bij uw bedrijfsprocessen.

bottom-banner-trans