KWA een onafhankelijk adviesbureau dat doet waar het goed in is, al bijna 25 jaar 

KWA, in 1998 opgericht door Henk Kwakernaak, ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het opzetten en bijhouden van managementsystemen. Daartoe beschikken wij over vaktechnische deskundigheid, maar ook een grondige kennis van vaak complexe wet- en regelgeving.

Vanaf de oprichting werken wij vanuit de filosofie: 'Doe alleen datgene waar je zelf echt goed in bent'. Een filosofie die wij intern doorvoeren, maar ook naar onze klanten toe: wij stellen onze klanten in staat te doen waar zíj goed in zijn, door datgene waar wíj goed in zijn, van ze over te nemen.

 

Onze organisatie

De kern van KWA wordt gevormd door een hecht team van ervaren adviseurs – een samenbundeling van veel kennis, inzicht, praktische ervaring en kwaliteitsbewuste ideeën.

Onze medewerkers doen waar ze goed in zijn, vandaar dat iedereen een eigen aandachtsgebied heeft, van chemische procestechnologie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij werken met persoonlijke betrokkenheid aan praktische oplossingen waar hun klanten concreet en meetbaar profijt van hebben.

Wij zijn internationaal actief en hebben samenwerkingsverbanden met diverse onafhankelijke advies- en projectmanagementbureaus wereldwijd.

 

Onze directeur

Henk Kwakernaak

  • Directeur
  • Voorzitter van de NEN Normcommissie ISO-45001 (Occupational Health & Safety Management System)

 

 

bottom-banner-trans